Psaní je moje jediná vnitřní možnost, jak existovat.“

Můj milý deníčku...

7. 12. 2021 23:20
Rubrika: Nezařazené

Můj deníčku, 

 

 už je to skoro rok, co jsem naposledy psala... Ne že bych nechtěla nebo  neměla čas, spíše jsem čekala na tu pravou chvíli...A možná se mi i chtělo odejít  z různých důvodů ze signálů ale jsem lína kopírovat svůj blog. Podmínka, aby člověk mohl odejít je, že nesmí mít založený blog...Fakt děs...

 

Můj deníčku, ne nechci psát o koroně, i kdy ta hýbe světem a lidstvem, a někdy už nejsme schopní se bavit o ničem jinem nez o koroně... jednou jsem vybouchla, a fakt mé okolí ví, že se se mnu bavit o koroně není dobrý nápad....spíš je to oheň na střeše...Ne, nepodpírám, že to neexistuje...

 

Můj deníčku, je tolik věcí a události, které se za ten rok staly...Sotva jsem si vydechla z jednoho průšvihu , tak hned následoval další. A zase velmi hluboké dno a škrabaní se nahoru...Ono se tomu prej říká život, člověk   určitě  ví, že život není procházka růžovým sadem...A každý z nás vedeme boj mezi zemí a nebem. 

 

Když mi můj blízký člověk řekl, že potřebuji ulevit, ale nikdo neví jaksi jak, ulevit od toho abych zažila nějakou stabilitu, že se věci daří, že funguje moje okolí i moje práce, protože když se nastřádají blbé zážitky, z práce, ze vztahů,  a k tomu únava, tak to je krůček zhroucení se.. Nejdřív sem se tomu zasmála, prostě však něco už mám odžité a něco  kurňa v životě...zvládnu.

S odstupem času to začalo vrtat hlavou.... Zjistila jsem, že  ten člověk má pravdu. Ať chci nebo ne, tak mi řekl, že se moje různá zátěž se na sebe skládá... a moje psychosomatika to pomalu, ale jistě přestává dávat. Můj deníčku, možná jsem moc hysterická ženská  a nepomůže mi kopat kolem sebe. A navíc   jsou na tom lidé mnohem hůř než já.. 

Strašně moc si vážím lidí v mém okolí, kteří mají se mnou svatou trpělivost a pomáhájí mi aj když sem na zabití a doslova přes držku.

 

 

 

Můj deníčku, můj osude, můj.... dosadťe si co chcete... potřebuju si dopřát čas, jenže člověk neví jak.. Čas, kdy moje vědomí i psychosomatika bude vědět, že se nějaké věci budou chvíli  dařit, abych se   posilnila a znovu nalezla  tu maličkou  chatrnou důvěru v sebe,  v mé okolí, v Hospodina neboť..: " Kdo v něj doufá samého, / neopustíš žádného..."

 

 Krásný zbytek adventu!

Zobrazeno 1021×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio